Lõbus ja mänguline


Partnerjooga ja Akrojooga tunnid, töötoad ja kursused on lõbusad, mängulised ja füüsiliselt aktiivsed ning harjutusi tehakse koostöös teiste inimestega. Nalja ja naeru täis trenn garanteeritud. Tundides on kombineeritud paaris klassikaliste joogaharjutuste seeria mängulise, lõbusa ja akrobaatilise akrojoogaga ning muude koostööd arendavate harjutuste ja tai massaažiga.

Tundi alustame paaris soojendusharjutustega või lõbusate ja sotsiaalsete mängudega. Tunni peamise osa moodustab akrojooga harjutuste seeria, mille võtame lahti eraldi asenditeks ning läbime seeria samm-sammu haaval kohandades liikumisi vastavalt osalejate tasemele. Akrojooga on segu joogast ja akrobaatikast ning asendeis püsimiseks ja ühest poosist teise liikumiseks kasutatakse kehadevahelisi kontakte.
Tunni lõpuosas praktiseerime rahustavaid venitust ja lõdvestust pakkuvaid teraapilise lendamise ja tai jooga massaaži elementide.

Akrojooga ja Partnerjooga harjutused arendavad jõudu, tasakaalu, painduvust ja empaatiavõimet ning õpetavad arvestama ja liikuma koostöös teiste inimestega ning panevad proovile nii füüsilisel, kui vaimsel tasandil. Teise inimese abiga on võimalik minna ka sügavamale venitus- ja lõdvestusasendeisse.

See praktika annab võimaluse ühiselt kaaslasega või sõpradega aega veeta, koos mänguliselt treenida, naerda enda üle ja toob välja mugavustsoonist.

Harjutusi sooritatakse kahe-, kolme-, nelja- või rohkemakesi gruppides. Oled oodatud osalema nii koos oma paarilisega (sõber, tuttav, elukaaslane, laps, vms), kui ka üksi.

Lisaks juhendatud tundidele korraldame ka akrojooga jämme ehk vabas vormis harjutamise tunde. Jämm on koht, kus on võimalus omas tempos üheskoos harjutada juba eelnevalt õpitut või teistega koos uusi liikumisi leiutada. Akrojooga jämm ei ole juhendatud tund ning seetõttu sobib neile, kellel on akrojoogas juba vähemalt algteadmised olemas ja saavad iseseisvalt hästi hakkama.

Vaata tunniplaani SIIT
 

Aurora Yoga Studio akrojoogaga teles ja meedia väljaannetes:

2021 märts
Meie akrojooga juhendajad Triinu Jõhve ja Risto Tatarmäe ETV Terevisioonis.
Vaata partnerjooga ja akrojooga stiilis hommikuvõimlemise videot SIIT
Akrojooga teemaline intervjuu Triinu ja Ristoga SIIN
Akrojooga kavaga esinemine SIIN

Triinu Jõhve ja Risto Tatarmäe akrojooga ETV Terevisioon
Triinu Jõhve ja Risto Tatarmäe akrojooga ETV Terevisioon

2019 oktoober
Meie akrojooga juhendajad Triinu ja Mariana poseerimas ajakiri Eesti Naine moeseerias.

Triinu Jõhve ja Mariana Mutso akrojooga Eesti NaineAurora Yoga Studio akrojooga Eesti Naine ajakirjas

 

2018 november
Akrojooga juhendajad Triinu ja Risto koos Aurora Yoga Studio trenniskäijatega 

akrojooga muusika videos