Korduma kippuvad küsimused

Siit leiad loetelu küsimuste ja vastustena teemadel mida meie käest tihti küsitakse. Võibolla on siin vastus ka millegile mille üle sina oled mõtisklenud.

1. Ma ei paindu üldse - kas jooga sobib mulle?
Jaa! See, et keha muutub painduvamaks ja liikuvamaks on jooga positiivne kõrvalmõju. Kindlasti ei pea enne tundidega liitumist juba painduv olema 🙂
Joogatundides kasutame abivahenditena kohapeal olemasolevaid plokke, rihmasid ja polstreid, mis muuhulgas aitavad ka sel puhul kui meil ei ulata teatud harjutustes käsi maha või me ei saa varbaid kätte.

2. Kas saan joogatunnis hakkama kui ma ei ole ammu trenni teinud?
Igatahes! Kindlasti ei ole tarvis enne trennidega liitumist ise trenni teha 🙂
Aurora Yoga Studio tunniplaanis olevate tundidega on teretulnud liituma ka päris algajad ilma igasuguse eelneva kogemuse, ettevalmistuse ja oskusteta (välja arvatud tunnid/töötoad mille nimes on kirjas "edasijõudnutele").
Samuti võib soovi korral alustuseks valida mõne rahulikuma tempoga joogatunni nagu näiteks yin jooga või yin yang jooga.

3. Mul ei ole oma paarilist, kas saan akrojoogasse tulla?
Akrojoogaga tundide ja töötubadega on teretulnud liituma huvilised nii üksi kui ka kaasadega. Turvalisuse huvides teeme harjutusi nii või naa 3-4 liikmelistes gruppides. Paljud inimesed liituvad tundidega üksi.

4. Mu elukaaslane on minust suurem/väiksem, kas saame koos akrojoogat koos teha?
Jah!
Akrojoogas on kolm erinevat rolli: baas, lendaja ja julgestaja.
Tundides soovitame vähemalt korra proovida kõiki rolle, selleks, et oma kaaslasi paremini mõista, aga alati võib ka valida jääda teatud rolli püsima. Näiteks kui oled partnerist suurem/tugevam, siis võid valida olla baasi ehk alumise rollis ja samamoodi, kui oled väiksem võid valida olla lendaja ehk ülemise rollis (kuigi kindlasti ei ole roll ette määratud seoses kehakaalu või kasvuga).
Samuti on võimalik õige tehnikaga edukalt baasida ka endast suuremaid inimesi.
Alati võib tunni jooksul ka paarilisi vahetada, et saada ka ise baasi/lendaja kogemus enda võimetele sobivas suuruses lendaja/baasiga.

Tunniplaani leiad SIIT